Wedstrijd Plan(t) een andere wereld!: Van 1 maart tot 30 april

Heb je deelgenomen aan het inleefatelier Mondiapolis of Bolivia, of ben je een 16 tot 22-jarige enthousiasteling met een kritische geest? Dan is dit iets voor jou!

Win 500 euro om jouw project te realiseren! Het milieu, duurzame ontwikkeling en mensenrechten...daar heb jij vast wel een mening of een idee over! Via deze wedstrijd willen we jou de kans geven om dat idee te laten rijpen, jouw project wortel te laten schieten en je te laten openbloeien tot een motor voor verandering die de wereld van morgen uittekent.

Verander de wereld

Heb je al een heel concreet idee, of enkel een vage invalshoek? Deze wedstrijd geeft je de kans om jouw project te realiseren. Oxfam-Solidariteit geeft namelijk 2 halve dagen begeleiding en een budget van 500 euro aan de winnaar.

Word motor voor verandering en deel je ideeën! Elke dag krijgen we het voorgeschoteld: de gevolgen van de mondialisering op sociaal, milieu en economisch vlak.... Om dat te veranderen, kunnen we lokaal reageren.

Hoe? Door te sensibiliseren en te informeren, maar ook door te reageren en concrete projecten uit te werken die een dynamiek van verandering inzetten! Geef je verbeelding vrij spel! Doe beroep op je creativiteit, je inspiratie en de dynamiek van jouw sociaal netwerk, en stel ons jouw idee of project voor.

Schrijf je in via Basta of Facebook en vraag aan je vrienden om te stemmen voor jouw project! Een jury kiest de winnaar uit de 5 ideeën die het meest gesmaakt werden door het publiek.
Meer info of op zoek naar inspiratie?