Schrijf nu in voor Kunstbende!

De dertiende jaargang van Kunstbende, de wedstrijd in kunst voor iedereen van 13  tot 19 jaar, is gestart. Ben je tussen de 13 en 19 jaar en stroomt er creativiteit door jouw aderen? Dan is Kunstbende jouw snelweg richting artistiek succes! En je rijdt niet alleen: in heel Vlaanderen neem je samen met 2999 andere jongeren deel aan de battle der kunstbattles. Kunstbende blijft een trip om nooit te vergeten! Of je nu een creatief genie op wielen bent, of een bescheiden knutselaar op rolschaatsen, de weg is er voor iedereen.

Affiche kunstbende 13Schrijf je nu in voor één of meerder categorieën: Film/ Foto/ Mode/ Dans/ Muziek/ Beeldend/ Performance/ DJ/ TXT. En GO! Filosofeer. Monteer. Repeteer. Creëer. Er is geen beperking. Doe mee aan de voorronde in de Warande in Turnhout  op zondag 4 maart 2012 onder het alziend oog van de niet zo heel erg vreselijke jury. Voor je het weet, bereik je het walhalla der walhalla’s: de Finale! De groupies (en een paar leuke nieuwe vrienden) krijg je er voor niks bij.

De winnaars van elke categorie strijden vervolgens voor nationale roem tijdens de groots opgezette finale op zaterdag 19 mei in de Vooruit te Gent. Bovendien kan je interactieve workshops, extra speelkansen en gratis tickets voor exclusieve voorstellingen en concerten winnen!

Inschrijven kan tot en met maandag 30 januari 2012 op www.kunstbende.be.

Meer info: www.kunstbende.be, www.warande.be/pagina/kunstbende of mail pieter.andriesen@warande.be.

auch Live Sex mit