Foutmelding

Image resize threshold of 10 remote images has been reached. Please use fewer remote images.

Masterclass Online Jongerenparticipatie

Het professionele jeugdwerkveld is aan het veranderen. Jongeren willen mee de jeugdagenda bepalen. Professionele jeugdwerkers moeten dus methodieken gebruiken om hun ‘publiek’ zo sterk mogelijk te betrekken in hun werking. Liesbeth Huybrechts zal deze sessie begeleiden. Ze is research coördinator van de website Social Spaces en onderzoekt het 'sociale potentieel' van kunst, design en nieuwe media. Iets voor jou? Schrijf je dan in voor de masterclass op 25 mei.

Liesbeth_HuybrechtsIn deze Masterclass krijg je een overzicht van sociale en/of participatieve methoden (bijvoorbeeld  workshops, mappings, rollenspelen, games,...). Je maakt kennis met methodieken van co-creatie en participatief werken ( al dan niet online). Na deze Masterclass heb je voldoende bagage om zelf meer participatief met jouw doelgroep aan de slag te gaan.

Wat zijn Masterclasses?

Interactieve vormingsmomenten over media, communicatie en jeugdwerk, waarbij jeugdwerknet experten van binnen en buiten de sector uitnodigt om hun expertise met jullie te delen.

Praktisch:

  • 25/5 van 14 tot 17u
  • Jeugddienst Leuven, Vleugel F, Brusselsestraat 61 a (3000 - Leuven)
  • Prijs: 35 euro
  • Online inschrijven voor vrijdag 25/5