Inschrijvingen Zomerkampen 2012 gestart!

 Zin in een actieve zomer vol actie, avontuur en spanning?  Dan ben je bij Bootes zeker aan het juiste adres! Al meer dan 20 jaar organiseert Bootes avonturenkampen in de Franse Morvan streek. Vanuit onze kampplaats in het lieflijke dorpje Anost maken we kennis met heel wat avontuurlijke buitensporten. We verkennen de buurt met de quad of de mountainbike, dalen de Chalaux af met raft, spelen heuse paintballbattles, maken kennis met het rotsklimmen, we slapen in tenten en trekken er zelfs op uit op survival!

Bootes logoNieuw dit jaar: SurvivalExpedition: we trekken rond in de Morvan en leren heel wat survivalskills: eigen hutje bouwen, zelf je potje koken, vuur maken, rotsklimmen, vissen vangen,… Een kamp op en top Bootes!

 

 

  • TopAdventure: een brede waaier aan avonturensporten: quad, paintball, rafting,
  • Bootes op het water rotsklimmen, survival, vlottenbouw, mountainbike,… Nieuw dit jaar: FUNTUBE op Lac des Settons!
  • PaintAdventure: Een avonturenkamp op en top paintball. We leren nieuwe technieken, maar spelen vooral heel wat battles gedurende de hele week
  • ClubAdventure: Bootes voor de jongste avonturier. Geheel aangepast maken we kennis met paintball, vlottenbouwen,.. En natuurlijk trekken we er ook op uit op een heuse survival!
  • MTBAdventure: Met de mountainbike de heuvels van de Morvan verkennen. Nieuwe skills aanleren en zelfs een heuse downhill initiatie!

Voor meer info en inschrijvingen: www.bootes.be

    

 

 


 

Toegevoegd door: