Alles Over Jeugd stopt ermee op 1 februari

Vijf jaar geleden lanceerden we samen met de Ambrassade en een pak andere partners het nieuwsplatform Alles Over Jeugd omdat er behoefte was aan een verzamelplek van het nieuws over de leefwereld van jongeren. Intussen zijn we vijf jaar verder en voelen we dat het tijd is voor iets anders. Daarom stopt Alles Over Jeugd er op 1 februari mee.

Nog even terugblikken

Doorheen de jaren zagen we nogal wat pareltjes passeren. Daarom zetten we in onze laatste week de hoogtepunten nog eens in de verf op onze Facebook en Twitter. De websites blijft wel nog even online zodat het archief niet meteen verloren gaat. 

Nieuw project dit najaar

Mediaraven en De Ambrassade zullen wel blijven samenwerken en slaan in 2017 de handen in elkaar voor een gloednieuw project: in september maken we samen een jaaroverzicht van het jeugdwerk. Welke vorm dat zal aannemen, weten we nog niet. Maar dat het multimediaal wordt, dat staat vast.

Merci!

We willen alle lezers bedanken voor de jarenlange steun, de vele likes en boeiende opinies. We hopen jullie steun ook in de toekomst te mogen ontvangen.